Våxtorp

I Våxtorp hittar du ett trivsamt och barnvänligt samhälle som ligger 13 kilometer söder om Laholm med gräns till Skåne i anslutning till vackra Hallandsåsen. Väg 24 till Laholm och Örkelljunga går igenom samhället vilket gör att det är enkelt att pendla till andra orter. 

Förskola, skola, äldreomsorg, livsmedelsaffär, surdegsbageri, bank, pizzeria, mack, hembygdsgård och djurklinik är några av utbuden som finns i Våxtorp. Utanför Våxtorp ligger Laholms Golfbana med 3 st golfbanor. 

I närheten till Hallandsåsen hittar du Vallåsen Bike Park, vilket är en cykelpark som erbjuder utförscykling. Svergies första och enda inomhushall för BMX och mountainbike ligger strax utanför Våxtorp på Vallen. På sommaren erbjuds ett rikt friluftsliv och fina naturområden.
Kungsbyggets Äventyrspark ligger inte långt ifrån med rodel, zipline, höghöjdsbana, cykling m.m. Välkänt är de årligen återkommande knallemarknaderna på våren och hösten.

Våxtorp

Våra fastigheter är mycket trevliga med bra läge, centralt i Våxtorp. Olika boendealternativ som tvåvåningshus med trapphus eller egen ingång och uteplats eller balkong. Lägenheterna vi har finns på Bygatan 8 och 13, Slättvägen, Idrottsgatan 14, 16, Tjädervägen, Bygatan 15 (Ungdomslägenheter).

Tjädervägen
Tjädervägen 9

Idrottsgatan 16

Idrottsgatan 16 (2)

Idrottsgatan 14

Idrottsgatan 16

Slättvägen
Slättvägen 2A

Bygatan 13
Bankhuset

Bygatan 15 (Ungdomslägenheter)

Bygatan 15