Mellbystrand

Mellbystrand är en gammal badortsidyll med bakgrund från 20- och 30-talet. Ett mycket populärt turistmål med Sveriges längsta sandstrand på 12 kilometer. Mellbystrand är en gemytligt ort med kust, hav, skog och öppna fält. Lagaoset, Lagans mynning är ett omtyckt utflyktsmål för fiske och surfing.

beach

Vackra Mellbystrand ligger väster om Laholm. Här finner du bra kommunikationer till Laholm och närheten till E6:an både till Malmö och Göteborg. Mellbystrand bjuder på restauranger, köpcenter med många butiker, förskola och skola med idrottshall. Flertal utomhusaktiviteter och motionsslingor.

Våra bostadsområden i Mellbystrand ligger centralt och bra belägna alldeles i närheten av stranden. Det marknära boendet i enplans parhus på Hallandsvägen är mycket attraktiv och är ett av våra mest populära bostadsområden. Med bra läge i Mellbystrand finns också bostads-området Strandbyn vid Kolonivägen som är en kooperativ hyresrättsförening med seniorlägenheter.

Hallandsvägen

Hallandsv 2 N

 

Strandbyn - Ligger med ett attraktivt läge nära stranden och skogsmiljö vid Kolonivägen i Mellbystrand. Fina marklägenheter med liten trädgård att sköta. Strandbyn är en kooperativ hyresrättsförening med funktionella seniorbostäder, avsedda för 55 +.

Strand