Laholm

Själva orten Laholm är lätt att förälska sig i. Med Hallands äldsta stadskärna finns här en gedigen historia att luta sig mot. Men det är också en modern småstad, bekväm och enkel att leva i. Den lilla staden med de stora konstverken. En trivsam plats med närhet till vatten, natur och historisk miljö. Här kan man besöka vår prisade stadspark eller ta en promenad längs med Lagan. I Laholm erbjuder vi många lägenheter centralt.

 

Ryssgatan och Syrénvägen - boende i småstadsidyll. 

syren I centrum har vi två traditionella flerbostadshus med tillgång till hiss i ett av våra hus. Husen är från tidigt 50-60 tal.  Här bor du nära allt som centrala Laholm kan erbjuda.

Centralt i Laholm finns också ett bostadsområde Agnes Park som är en kooperativ hyresrättsförening med funktionella seniorbostäder.

Agnes Park 2

 

Tegelbrukshöjden

tegel Här finns charmiga tvåvåningshus med egna ingångar och tillhörande carport. Uteplatser både på fram- och baksida. Tillgång till parkering.
Ett mkt lugnt och tilltalande område nära centrum.

 

Klarabäck – Vackert med fin utsikt

Klarabäck 7A bild 2 Här kan vi erbjuda radhus med etage eller markplan med egen carport. 
Ett lugnt och hemtrevligt område med fantastisk utsikt över Lagan och staden, ca 1 kom från centrum. Inom en snar framtid kommer vi att bygga 2 st 6 våningshus.

 

Altona - område med förnyelse

Violvägen baksida Boendet på Altona är ett traditionellt trevåningshus med trapphus. 
Lägenheterna finns för olika behov och smaker. Allt från mindre till större lägenheter. Altonaområdet har ett bra läge som ligger c a 1,5 km från Laholms centrum. 2020 ska våra fastigheter på Altonaområdet renoveras och få en helt ny utemiljö.

 

Trädgårdsstaden

Malört (5) Här har vi det marknära boendet med en trivsam villakänsla. Vi har blandat boende med flera olika alternativ i större och mindre lägenheter. Trädgårdsstaden ligger c :a 2 km från centrum. I området finns en livsmedelsbutik, pizzeria även närhet till skola och Glänningesjö med sin underbara natur.

 

Klavertrampet - Stämmovägen 

fargotten 3 Här hittar du våra ungdomsbostäder. Bostäder för våra ungdomar mellan 18 och 25 år. En välplanerad lägenhet med loft och en härlig uteplats.  Lägenheterna ligger centralt, nära skolor och butiker. Bra kommunikation med tåg och buss.

 

Danska vägen

Danska vägen baksidan Uppe i backen, hittar du vårt flerfamiljhus på Danska vägen med vacker utsikt mot Lagan. Gångavstånd till centrum. Lugnt och trivsamt boende med charmiga och mysiga lägenheter. Finns tillgång till parkering i området.   

LAHOLM

I Laholm är det nära till all tänkbar service. Laholm är den oemotståndliga lilla staden med sina mysiga caféer och butiker. Kläd- och livsmedels-butiker.  Ur och guld, leksaker, väskor, delikatesser och heminredning.

Här finns allt du kan tänka dig från apotek, restauranger, Stadshotell, bibliotek, vård-och familjecentral, biograf, bokhandel, frisörer, banker, folktandvård och mycket mera. Allt finns samlat centralt och nära till hands kring de båda torgen.

Laholm har flera förskolor och skolar även flera idrottsföreningar med fina anläggningar så som fotbolls- och idrottsarenan samt Folkhälsocentrum.

Teckningsmuseet i Laholm är Nordens enda museum för teckningskonst. 
Nedanför ser man den fantastiska utsikten från Lagan där Sveriges bästa lax- och öringsfiske finns.

Laholms läge gör att det finns gott om kommunikationer. Busscentral som ligger centralt i Laholm, Järnvägsstation ute i Trulstorp och närheten till E6:an både till Malmö och Göteborg.