Vår kundundersökning är på väg till dig!

Kundundersökning
Hjälp oss att bli ännu bättre genom att dela med av dina åsikter om ditt boende hos oss som hyresgäst. Dina synpunkter är viktiga för oss för vår fortsatta utveckling. Inom kort kommer du att få en hyresenkät skickad till dig via e-post eller SMS, vilket bidrar till att minska vår miljöpåverkan.
Det är din möjlighet att påverka din boendesituation genom att svara på frågor om oss som hyresvärd, ge förslag på förbättringar och uppmärksamma det vi gör bra. Vänta inte med att svara, vi uppskattar om du svarar så snart som möjligt! Tack för din medverkan! 
 
Hyresenkäten är ett viktigt verktyg för oss när vi planerar hur och vad vi ska prioritera i våra framtida arbeten i våra bostadsområden och fastigheter. Enkäten består bl a av frågor om hur du upplever ditt boende och vad du tycker om vår service. AktivBo AB, ett företag med många års erfarenhet av hyresgästenkäter, har fått uppdraget att genomföra undersökningen. AktivBo garanterar att samtliga svar är anonyma gentemot Laholmshem. 
 
 
Har du synpunkter eller frågor om enkäten kan du kontakta AktivBo på 08-23 39 85 eller info@aktivbo.se. Du är naturligtvis också välkommen att ringa till Laholmshem på 0430-151 10.