Information om rådande situation med Covid -19

Våra hyresgästers och medarbetares säkerhet är viktig för oss. För att minska smittspridning av Covid-19 följer vi Folkhälsomyndighetens och Region Hallands råd och rekommendationer. Vår prioritet är att den dagliga servicen kring ditt boende ska fungera, men vi behöver alla hjälpas åt att minska spridningen genom att ta ett gemensamt ansvar och i nuläget minimera de fysiska kontakterna.

KONTAKTA OSS DIGITALT
De flesta ärenden kan vi hjälpa dig med via e-post eller telefon. Vi ber dig som har ett ärende att i första hand kontakta oss via telefon eller e-post.

 • FELANMÄLAN: Mina sidor
 • E-POST: laholmshem@laholm.se
 • TELEFON: 0430-151 10 måndag-fredag kl. 09-16 
 • ENDAST BOKADE BESÖK I KUNDTJÄNST: Fr o m 12 januari 2022 tar vi enbart emot bokade besök. Måndag-fredag kl 10.00-15.00
  Alla dagar lunchstängt kl 12.00-13.00

OM DU UPPVISAR SYMPTOM – STANNA HEMMA!
Vi ber dig som uppvisar symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen att stanna hemma tills du är symptomfri och inkubationstiden passerat.

FELANMÄLAN
Om du har fel i din lägenhet ska du göra felanmälan precis som vanligt. Det gör du enklast genom att logga in på Mina sidor Du kan även ringa in din felamälan så hjälper vi dig på telefon 0430-151 10. Vid AKUTA fel/ärende (t.ex. vattenskador, elfel eller trasig kyl/frys) i din lägenhet kvällar och helger ring vårt journummer på telefon: 0430-717 22.

VISNINGAR
Ska du ha visning av din lägenhet inför flytt eller gå på en visning, är det viktigt att både du som håller i visningen och du/ni som ska gå på visningen är friska. Känner du dig sjuk, måste du ställa in för att minska kontakten med andra.

UTHYRNING 
Frågor om kontrakt, hyresinbetalningar, eller andra frågor är du välkommen att ringa vår kundtjänst på tfn 0430-151 10, eller maila: kundtjanst@laholmshem.se Har du svårt att betala hyran, vänta inte, kontakta oss omgående så vi kan ha en dialog om en plan/lösning.

OM DU HAR BOKAT TID MED OSS – STÄLL IN!
Vi ber dig som uppvisar symptom på hosta, feber, snuva eller ont i halsen att ställa in bokade möten med oss och våra entréprenörer och endast göra felanmälningar som är akuta.

Givetvis är vår personalen frisk när man är på arbetet och stannar hemma om man är sjuk.

Håll koll på vår hemsida, www.laholmshem.se och ladda ner vår App:
Laholmsem för att få ev. snabba meddelande från oss.

VIKTIGA RÅD I VIRUSTIDER

 • Tvätta händerna noga och ofta! 
 • Ny och hosta i ditt armveck, inte rakt ut eller i handen.
 • Stanna hemma om du har förkylningssymtom.
 • Begränsa sociala kontakter där smittan kan spridas.
 • Håll dig uppdaterad på Laholms Kommuns hemsida, Folkhälsomyndigheten, 1177.